Activiteiten

Titel:
Opening fototentoonstelling 'The graves are nice this time of year' van Jimmy Kets
Wanneer:
25/09/2014

Omschrijving

 

Jimmy Kets trok heel het land rond om in een nieuwe fotoreeks het hedendaagse herdenkingslandschap van de Eerste Wereldoorlog verrassend in beeld te brengen. De fototentoonstelling 'The graves are nice this time of year' zal u een andere, vernieuwende en uitdagende kijk geven op wat het herdenken en herinneren van de Groote Oorlog vandaag betekent.

 

De feestelijke openingsnocturne van de tentoonstelling vindt plaats op donderdag 25 september 2014, van 17u tot 20u in de Loketten van het Vlaams Parlement in Brussel. (uitnodiging)

Via onderstaande module kunt u uw aanwezigheid op de opening bevestigen.

 

Meer informatie op www.vlaamsvredesinstituut.eu/jimmykets 

 

De tentoonstelling wordt georganiseerd door het Vlaams Vredesinstituut, het Vlaams Parlement en de Raad van de Vlaamse Gemeenschapscommissie. De expo loopt in de Loketten van het Vlaams Parlement van 25 september tot 24 december 2014. In de gebouwen van de Raad van de Vlaamse Gemeenschapscommissie zijn in diezelfde periode 10 extra beelden uit de reeks te zien.

Een fotoboek met de volledige reeks van 75 beelden, uitgegeven door Uitgeverij Hannibal, wordt op de openingsavond voorgesteld.                      

Schrijf je nu in